برای اولین بار در ۵۰ سال اخیر، تعداد زیادی از انتاریویی‌ها به کبک می‌روند تا بتوانند با نصف قیمت خانه صاحب (آپارتمان کاندو) شوند

اندرو اوشر، یکی از ساکنان قدیمی تورنتو در نظر دارد برای خرید خانه به مونترال نقل مکان کند.

به گزارش رسانه هدهد کانادا:

او در مارس ۲۰۲۱، پس از سال‌ها زندگی در بخش انتهای غربی تورنتو و با وجود اینکه با مدرک دانشگاه کنکوردیا در بخش آی‌تی تورنتو بصورت دور کاری فعالیت می‌کرد، تصمیم گرفت به مونترال برود.

با توجه به قیمت آپارتمان کاندو در مونترال که به شدت پایین‌تر بود. اوشر تصمیم گرفت یک کاندو بخرد و اکنون می‌تواند با یک وام ۴۵۰ هزار دلاری یک آپارتمان یک یا دو خوابه خریداری کند.

وی در این رابطه گفت:

من فکر نمی‌کنم با این قیمت در تورنتو آپارتمان کاندو وجود داشته باشد.

متوسط قیمت یک آپارتمان کاندو در تورنتو در آوریل ۲۰۲۲ بیش از ۸۲۰ هزار دلار بوده درحالی که همان کاندو در مونترال با حدود ۴۱۰ هزار دلار قابل خریدن بوده است.

مقرون به صرفه بودن یکی از دلایلی است که کارشناسان می‌گویند مسیر زندگی انتاریویی‌ها را به سمت همسایه شرقی‌شان تغییر داده است.

براساس داده‌های مرکز آمار کانادا، برای اولین بار از اوایل دهه ۱۹۷۰ تاکنون، طی سال ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱  تعداد انتاریویی‌هایی که راهی کبک شده‌اند از تعداد کسانی که از کبک راهی انتاریو شده‌اند بیشتر بوده است.

ترتیب کار انعطاف پذیر یکی دیگر از دلایل سرعت این روند است، همانطور که اقتصاد پررونق کبک که به انتاریو می‌رود.

مارک دسورماسک، اقتصادان ارشد اسکوشیابانک، با بیان اینکه شیوع بیماری همه‌گیر کرونا به توسعه کار از راه دور خیلی کمک کرده است. و باعث شده قیمت مسکن در انتاریو به میزان قابل توجهی افزایش یابد گفت:

این بخشی از دلایلی است که باعث می‌شود تعداد رکورد مردم به ترک انتاریو برود.

اوشر در تورنتو، بابت یک سوم مبلغ یک آپارتمان کاندو که سهم او بوده، حدود ۱۳۰۰ دلار پرداخت کرده است. اما او در مونترال، او برای کل آپارتمان یک اتاق خواب به علاوه دن، ماهانه ۱۲۰۰ دلار اجاره می‌پردازد و خیلی از این بابت راضی است.

با افزایش ۲۰ درصدی، میانگین قیمت خانه در کانادا به ۸۱۶ هزاو و ۷۲۰ دلار می‌رسد

به گفته دسورماسک طی سال ۲۰۲۰-۲۰۲۱، ۱۶ هزار ۴۶۹ نفر از انتاریو به کبک نقل مکان کردند در حالی که ۱۶ هزار و ۳۷۰ از کبک به انتاریو نقل مکان کرده‌اند.

این درحالی است که طی پنج سال قبل از همه‌گیر تقریباً ۶ هزار نفر هر سال از کبک به انتاریو نقل مکان می‌کردند.

در این میان اتاوا و شهر مرزی گتینو بیش از بقیه مناطق شاهد این جابجایی‌های بودند بطوری که در سال ۲۰۲۰-۲۰۲۱، ۳۶۷ نفر از اتاوا و هزار و ۱۷۵ نفر از گتینو نقل مکان کرده‌اند.

مهاجرت‌های قبلی به انتاریو از کبک به دلیل اقتصاد قوی‌تر انتاریو، ناآرامی‌های سیاسی کبک و قوانین زبانی که آنگلوفون‌ها را از بین می‌برد، روی می‌داد.

نرخ اجاره بها در مونترال/ با ۱۴۵۰ دلار اکنون در مونترال چه آپارتمانی می‌توانید اجاره کنید؟

براساس یک مطالعه سال ۲۰۱۶ که توسط موسسه فریزر انجام شده، بین سال‌های ۱۹۷۱ و ۲۰۱۵ حدود ۶۰۰ هزار نفر کبک را به مقصد سایر استان‌های کانادا ترک کردند.

روز سه‌شنبه، کبک قانون ۹۶ را تصویب کرد که بر اساس آن استفاده از انگلیسی در دادگاه‌ها و خدمات عمومی را محدود و الزامات زبانی برای انگلیسی زبانان در این استان سخت گیرانه‌تر می‌شود. اما حتی این موضوع روند مهاجرت انتاریویی‌ها را به کبک کاهش نداده است.

طبق یک مطالعه که در ماه مارس خارج از دانشگاه‌های مک گیل و کنکوردیا انجام شده است، قانون بحث برانگیز دیگری در کبک وجود دارد که این استان را به مکانی کمتر جذاب برای زندگی برای برخی تبدیل می‌کند.

لایحه ۲۱، که در سال ۲۰۱۹ تصویب شد و بر اساس آن استفاده از نمادهای مذهبی برای برخی از مشاغل دولتی از جمله معلمان و قضات ممنوع است.

 ۶۳ درصد از کانادایی‌هایی که صاحبخانه نیستند، از خرید خانه صرف نظر کرده‌اند

این قانون از سوی فعالان ضد نژادپرستی به دلیل تأثیر نامتناسب زنان مسلمان و ایجاد «شهروندی طبقه دوم» برای برخی از اقلیت‌های مذهبی مورد انتقاد قرار شدید گرفته است.

بیش از نیمی از دانشجویان برای برنامه مطالعه در مورد ترک کبک به دلیل این لایحه مورد بررسی قرار گرفتند که به گفته آن‌ها منجر به افزایش آزار و اذیت و تبعیض شده است.

هفتاد درصد از پاسخ دهندگان این نظرسنجی گفته‌اند که از زمان تصویب قانون ۲۱، حس‌شان به کبک و زندگی در این استان منفی شده است.

عضویت در کانال تلگرام رسانه هدهد کانادا
اخبار روز کانادا  و اخبار مهاجرت کانادا را در رسانه هدهد دنبال کنید
هم اکنون شما هم عضو هفته نامه رسانه هدهد کانادا شوید

منبع: thestar

نوشته تعداد زیادی از انتاریویی‌ها به کبک می‌روند تا بتوانند با نصف قیمت خانه صاحب (آپارتمان کاندو) شوند اولین بار در اخبار کانادا – اخبار مونترال – مهاجرت به کانادا، کاریابی در کانادا، زندگی در کانادا، رسانه هدهد کانادا، رسانه فارسی زبانان کانادا پدیدار شد.

نظرات فعال نیست